Om oss

30 år går fort när man har roligt!

Årgus Medicinteknik grundades i april 1992 av Eva Holm och Jonny Wiberg. Verksamheten startade i Malmö men flyttade snart till Olofström i Blekinge. Sedan 2008 har företaget sitt säte i Kalmar. Årgus Medicinteknik är ett familjeföretag som idag har fyra delägare.

Under de dryga 30 år som Årgus funnits har vi sett många förändringar. Den tekniska produktutvecklingen har varit fantastisk. Även förbättringar och förändringar inom vården, och då inte minst det ögonkirurgiska området, har varit enastående.

Vår affärsidé har varit och är att tillgodose svenska och norska, ögonkliniker med de senaste produkterna till den högsta kvalitén. Vi har även månat om att alla våra användare skall känna sig trygga med handhavande och metoder samt att vi alltid finns tillgängliga för en öppen dialog med alla våra kunder.

Det som en gång var en vision har idag blivit verklighet, en väl fungerande liten organisation som tillgodoser marknaden med bra produkter till bra priser och där kunden står i centrum för all vår verksamhet.